Camera Craniums

Software, Editing and Printing => Adobe Lightroom => Topic started by: Graham on March 02, 2012, 06:20:38 PM

Title: Quick question.
Post by: Graham on March 02, 2012, 06:20:38 PM
   I need to reload Lightroom onto my laptop.
   I originaly loaded LR2 via disc and then upgraded to LR3 via upgrade disc.
   Can I just load it afresh from the upgrade disc or do I have to load LR2 again and then upgrade it?
   I suspect the question is going to be longer than the answer!  :-[
                Graham. :)
Title: Re: Quick question.
Post by: Beryl on March 02, 2012, 06:37:53 PM
I think you will have to load in the whole prog.
Just taken mine out
Title: Re: Quick question.
Post by: Hinfrance on March 02, 2012, 06:41:48 PM
Why not just download it and enter your key?

I know, I know, it's Adobe software so that's probably just too easy . .
Title: Re: Quick question.
Post by: Oldboy on March 02, 2012, 06:51:14 PM
   I need to reload Lightroom onto my laptop.
   I originaly loaded LR2 via disc and then upgraded to LR3 via upgrade disc.
   Can I just load it afresh from the upgrade disc or do I have to load LR2 again and then upgrade it?
   I suspect the question is going to be longer than the answer!  :-[
                Graham. :)

Should be able to load from the upgrade disk, but might have to use LR2 to confirm you are entitled to use the upgrade. Not sure on lightroom, but with CS3 I had to contact Adobe before it would register, as you only get two goes now.  :(
Title: Re: Quick question.
Post by: picsfor on March 02, 2012, 06:59:59 PM
OK, definitive answer on this  :tup: :tup: :tup: :tup:

You insert LR3 upgrade disc - it will ask you for the licence key.
It will then tell you this is an upgrade disk and could you enter the licence key for the original LR2 disk.

Once both lines get the tick, you carry on with a single installation of LR3  :dance:

I learned the hard way, you don't have to   ;)
Title: Re: Quick question.
Post by: Graham on March 03, 2012, 08:19:09 AM
  Thanks for the replies folks. I thought that was the case.
  I'll have a go in a bit.
                    Graham. :tup: